Partnereink

Redo Fashion

Partnereink

REDO egyik legfontosabb missziója, hogy magyar márkák gyártás során keletkező textilhulladékait használja fel a termékek gyártásához. Ez által a márka szeretné felhívni a figyelmet, arra, hogy van lehetőség egy fenntarthatóbb világ létrehozására. Partnereinket úgy válogattuk, hogy misszióink és világnézetünk megegyezzen, így nagyon jó együttműködések születtek.

 

DORAWYN

A Dorawyn ruhamárka megálmodója Tesényi Dóra. Az elképzelés a darabok mögött az apokalipszis utáni érzés keltése, mind színekben, mintákban és formákban is. Dóra azt vallja, hogy nem ruhákat, hanem viselhető művészeti alkotásokat csinálnak. A kötött textilek oeko-tex 100 minősítésű pamutfonalból egy vintage kötőgépen készülnek.

A Dorawyntől leesett apró nyesedékeket kaptunk és például a hajgumik készítéséhez használtuk fel őket. 

 


 

YKRA

Az YKRA táskák készítésével foglalkozik. Termékeikben az 1970-es évek kelet-európai divatját jelenítik meg. A márka megálmodója Lakatos Balázs. Minden táska Magyarországon készül, kézzel, magas minőségű, európai anyagok felhasználásával. Számukra is fontos a fenntarthatóság és a környezettudatosság, így termékeik természetes, természetesen lebomló anyagokból készülnek. Ez által az YKRA anyagaiból készült REDO termékek is komposztálhatók. 

Ezen márka textiljeiből készülnek például halászsapkáink, melyek az YKRA táskáihoz hasonlóan, nagyon színesek és egyediek.

 

 

NOVE DESIGNS

A Nove Designs egy kis családi vállalkozásként indult, de mára már kinőtte magát az eredeti ötletből. Baba, gyerek és női ruházatot, valamint kiegészítőket gyártanak organikus GOTS (BIO) vagy Oeko-tex minősítésű textilekből. A NOVE textileinek gyártási folyamata megfelelnek az emberi és környezeti elvárásoknak (mint például: vízhasználat szabályozása és a gyermekmunka tiltása). Összes termékük Magyarországon készül, ezzel támogatva a helyi munkaerőt.

A NOVE DESIGNS leeső anyagaiból készülnek például egyedi, több zsebes vászontáskáink.

 


 

 

 

TŰ CÉRNA SZERETET

A Tű Cérna Szeretet egy Miskolcon lévő varroda. Itt zömében megváltozott munkaképességű emberek dolgoznak és a varroda a Magyar Vöröskereszttel együtt segít nekik kilépni nehéz helyzetükből azzal, hogy munkát biztosít számukra. Két telephelyen szorgoskodnak Miskolcon a varrónők békés, meleg, barátságos és biztonságos légkörben. Mi is pont emiatt vettük fel velük a kapcsolatot hiszen ez éppen egybe vág a mi célkitűzéseinkkel is. Nagyon rövid idő alatt és sok ötlettel és segítséggel gyártották le termékeinket, amiért nagyon hálásak vagyunk nekik.

Köszönjük a segítséget és a nyitottságot az összes márkának, aki támogatott minket!